Beställa specialdesignad tårta

Specialdesignade tårtor utifrån kundens önskemål. 

Mina tårtor är ett tidskrävande hantverk, och eftersom varje tårta är unik i sitt slag, lämnar jag prisuppgift för varje enskild tårta efter att du informerat mig om ungefär hur du vill att just din tårta ska se ut, och vad den ska innehålla.

Priset baseras på den arbetstid jag beräknar för tårtan och det varierar därför beroende på dekor. Tårtorna bakas från grunden och innehåller inga halvfabrikat.

Som en indikation kan nämnas att grundpriset på mina specialdesignade tårtor ligger från 85 kr/bit och uppåt, sedan tillkommer kostnad för dekorationer och utsmyckningar.

Minsta specialdesignade tårtan som går att beställa är 10 bitar.
Jag kan även göra mindre tårtor än så, men räkna med en 
lägsta startkostnad på 1000 kr.

I min tårtportfolio hittar du bilder på några av de tårtor jag gjort och kanske kan hitta inspiration till just din tårta.

För att beställa tårta, skicka en förfrågan till mig och ange till vilket datum du vill beställa tårtan samt beskriv så detaljerat som möjligt hur du vill att tårtan ska se ut, så återkommer jag med ett prisförslag om jag har möjlighet att göra din tårta.

Jag lämnar alltid prisförslag innan bokning.

När bokningen är bekräftad ska en förskottsbetalning om minst 500 kr erläggas. Bokningen är bindande och förskottsbetalningen återbetalas ej vid eventuell avbokning. 


Tårtorna hämtas hos Elins tårtor och annat sött om inget annat avtalats. Tårtor med fler än två våningar bör monteras på plats om de ska fraktas mer än ca 2-3 mil. Elins tårtor och annat sött ansvarar inte för eventuella skador som uppstår under frakt av tårtorna.


- Observera att jag för närvarande inte tar emot några beställningar -


Beställa andra bakverk

Tårtor och andra bakverk för privatpersoner och företag.

​Semlor till fettisdagen? Tårta till kalaset? Konferensfika? 

Det finns alltid anledning att ta en fika!


Vill du beställa något är du välkommen att skicka en förfrågan till mig.  Ange vad du önskar beställa, samt till vilket datum du vill beställa.

Observera att flera bakverk endast går att beställa i ett minsta antal.
Detta gäller bland annat bullar av olika slag, frukostmackor, mm. som därför kan lämpa sig bäst för dig som företagskund med anställda

eller andra stora grupper om mer än 10 personer, i vissa fall fler.

Anledningen är att detta inte är min huvudsakliga sysselsättning, och det innebär också att jag inte alltid kan tacka ja till alla förfrågningar. Jag återkopplar alltid till dig med svar så snart jag kan.

 Jag kan såklart även skräddarsy ett paket för just dig/ditt företag om du/ni vill beställa fika/lättare mat till t.ex. dopet, konferensen, utbildningen, mötet, födelsedagsfesten, baby showern, släktträffen, etc.

- Observera att jag för närvarande inte tar emot några beställningar -